Begrafenis: voorzorg

De dood is niet iets waar mensen graag over nadenken. Dat is logisch, maar vroeg of laat is het zover. En als u uw wensen over uw begrafenis niet vooraf heeft vastgelegd, zullen de nabestaanden toch alles moeten regelen en soms zaken op hun eigen manier invullen.

Daarom is het goed om minstens één keer stil te staan bij uw overlijden. Door persoonlijk alles vast te leggen, neemt u uw nabestaanden veel werk en zorgen uit handen. Ook bewaakt u op die manier het budget van uw uitvaart en weet u zeker dat de stijl ervan bij uw past, inmiddels al meer dan 35 jaar. Graag kom ik persoonlijk bij u langs om uw wensen met u door te nemen en vast te leggen. Begrafenisonderneming M. van Hees is een familiebedrijf, gevestigd in Puttershoek. Een kleine organisatie met aandacht voor de nabestaanden.

 

 

 

 

Uw wensen vastleggen

Bent u zover om uw laatste wensen op papier te zetten, dan kan dat in één van onze twee wensenboekjes. “Notities voor later” of “Zó wil ik het” vraagt u kosteloos bij ons aan. Dat kan door ons te mailen op vanheesbegrafenisverzorging@gmail.com of door ons te bellen op tel. 078-6762273.

 

 

 

Voorbespreking uitvaart bij u thuis

Bent u benieuwd wat er allemaal geregeld moet worden bij een uitvaart? M. van Hees komt graag persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden toe te lichten. Tijdens zo’n voorbespreking krijgt u een idee van de dingen die verplicht zijn en de zaken waar u zelf keuzes in kunt maken. Uiteraard informeren wij u geheel vrijblijvend, dus zonder enige verplichting.

 

 

Uitvaartverzekering

Als er niets is geregeld voor een uitvaart, zullen de nabestaanden de kosten hiervan moeten dragen. Om dit te voorkomen, bestaan er uitvaartverzekeringen. Die bestaan weer in de varianten natura en kapitaal. Een naturaverzekering verzekert u voor specifieke diensten, die bij de begrafenis kunt inzetten. Een kapitaalpolis keert een vast bedrag uit, dat de nabestaanden zo kunnen besteden als zij willen.

Om te besluiten welke verzekering het beste bij u past, is het zaak om eerst uw wensen op een rijtje te krijgen. Ons wensenboekje biedt daarbij goede hulp. Ook als u al een uitvaartverzekering heeft, is het goed om te bekijken of die nog wel voldoende dekking biedt.

De Stichting Voorzieningsfonds Begrafenissen biedt een alternatief voor een uitvaartverzekering. In een depositofonds stort u in één keer of in termijnen een bedrag dat u bij overlijden met rente terugkrijgt. Nieuwsgierig? Vraag ons naar meer informatie tijdens het thuisbezoek.

 

 

 

Vraag vrijblijvend onze brochure aan.