Begrafenis: voorzorg

 

De dood is niet iets waar mensen graag over nadenken. Dat is logisch, maar vroeg of laat is het zover. En als u uw wensen over uw begrafenis niet vooraf heeft vastgelegd, zullen de nabestaanden toch alles moeten regelen en soms zaken op hun eigen manier invullen.

Daarom is het goed om minstens één keer stil te staan bij uw overlijden. Door persoonlijk alles vast te leggen, neemt u uw nabestaanden veel werk en zorgen uit handen. Ook bewaakt u op die manier het budget van uw uitvaart en weet u zeker dat de stijl ervan bij u past. Graag kom ik persoonlijk bij u langs om uw wensen met u door te nemen en vast te leggen. Begrafenisonderneming M. van Hees is een familiebedrijf, gevestigd in Puttershoek. Een kleine organisatie met aandacht voor de nabestaanden.

 

 

Uitgebreide verzorging rondom de begrafenis

Eén van de belangrijkste vragen is: Wat kost een begrafenis?

Voordat we deze vraag nauwkeurig kunnen beantwoorden, gaan we graag in gesprek over de wensen. Een aantal zaken zijn bepalend voor de kosten. Enkele voorbeelden: keuze van de kist, wilt u een algemeen graf of een koopgraf, adverteren in weekblad of in een landelijk dagblad, komen er 25 gasten of zijn het er 150 of meer, wilt u een uitgebreide koffietafel of een gewoon koekje, wilt u een “gewone” staatsieauto of een paardenkoets. Ook de kosten van een grafmonument kunnen sterk uiteen lopen.

Bent u benieuwd naar de precieze prijs van een begrafenis en is uw vraag niet urgent, dan nodigen wij u uit om een offerte aan te vragen. Geheel vrijblijvend sturen wij u dan een overzichtelijke kostenschatting.

  • Verzorgen en kleden van de overledene.
  • Verzorgen van de adressering en verzending
  • Opstellen en drukken van de rouwcirculaties
  • Vervoer van de overledene van ziekenhuis of woning naar rouwcentrum
  • Aangifte doen bij de burgerlijke stand in de plaats van overlijden.
  • Verzorgen van organist of muziek bij de rouwdienst.
  • Verzorgen van de adressering en van Bemiddelen bij de aankoop van een grafmonument.
  • Het regelen van de catering

 

 

 

Persoonlijke begrafenis

Zoveel mensen, zoveel wensen: dat geldt net zo goed bij een begrafenis. Van de uitnodigingen en de kist tot de rouwdienst en het grafmonument, elk detail is bedoeld om de laatste eer te bewijzen aan de overledene en dat op een unieke en persoonlijke manier.

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn voor ons vanzelfsprekend. Tijdens zo’n roerige periode bieden wij een luisterend oor, geven wij suggesties en bieden wij diensten die ontzorgen. Van begin tot eind heeft u één contactpersoon, die de te nemen beslissingen over meerdere dagen spreidt. Zo heeft u de tijd om passende keuzes te maken.

 

 

 

Vraag vrijblijvend onze brochure aan.