Begrafenisonderneming M. van Hees uit Puttershoek werkt met respect en aandacht voor de nabestaande en overledene

Het familiebedrijf M. van Hees is sinds 1983 gevestigd in Puttershoek. De begrafenissen die wij verzorgen in de Hoeksche Waard en omgeving, verzorgen wij vanuit een Christelijke visie. Onze manier van werken is met respect en aandacht voor de medemens. Juist in moeilijke en verdrietige tijden kunt u wel wat extra steun gebruiken. Ook bij het regelen van een begrafenis in RidderkerkHendrik-Ido-AmbachtOud-Beijerland of andere plaatsen in de buurt, staan wij graag voor u en uw naaste familieleden klaar. Om principiële redenen verzorgen wij geen crematies. Op onze website vindt u alle informatie over de mogelijkheden.

 

Uitvaart Ridderkerk

 

De uitvaart in Ridderkerk voor uw naaste regelt begrafenisonderneming M. van Hees tot in de puntjes

Als een dierbare naaste overlijdt, moet er ineens veel worden geregeld. U en uw familie zijn verdrietig en dan staat uw hoofd niet bij het regelen van vele praktische zaken.  Begrafenisonderneming M. van Hees kan u die zorg uit handen nemen. Wij leveren een hoge kwaliteit en letten op de kleinste details. Met veel aandacht voor de nabestaanden en door de respectvolle wijze waarop we met de overledene omgaan, hebben we een goede naam opgebouwd in de Hoeksche Waard. Een selectie uit ons aanbod:

 

  • het verzorgen en kleden van overledene
  • het opbaren van de overledene
  • het helpen uitzoeken van de kist
  • opstellen en drukken rouwcirculaires/ dankbetuigingen/liturgieën/gedachtenisprentjes
  • verzorgen overlijdensadvertentie
  • verzorgen alle wettelijke formaliteiten
  • alle voorzieningen treffen aangaande de rouwdienst
  • bemiddelen bij aankoop grafmonumenten
Uitvaart Ridderkerk

Bij begrafenisonderneming M. van Hees heeft u van begin tot eind te maken met één persoon die van het begin tot het eind alles met u bespreekt en regelt.

Aanvragen van een vrijblijvende offerte?

Graag maken wij een prijsopgaaf aan de hand van een ingevulde offerte aanvraag op onze website. Er zijn namelijk nogal wat mogelijkheden die wij kunnen bieden. Op deze manier weten wij precies wat uw wensen zijn. Graag verzorgen wij de begrafenis van uw dierbare. Neem contact op via het contactformulier.

Vraag vrijblijvend onze bronchure aan.