Uw uitvaartondernemer in de Hoeksche Waard

Een sfeervol rouwcentrum is een voorwaarde voor een gedenkwaardige begrafenis. Begrafenisonderneming M. van Hees voldoet aan deze eis met een eigen rouwcentrum dat wij op uw wensen afstemmen.

Wilt u meer weten over ons rouwcentrum, of over onze dienstverlening in het algemeen? Neemt u dan contact met ons op via dit formulier, of bel ons 24/7 op telefoonnummer 078 – 67 62 273. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw vragen te beantwoorden. Want persoonlijke aandacht en een goede communicatie vinden wij belangrijk.

 

 

 

Intiem rouwcentrum op maat

Een eigen rouwcentrum biedt ons en u meerdere voordelen. Zo weten wij meteen of en wanneer er plaats is voor een nieuwe rouwdienst, wat de organisatie vergemakkelijkt en verspoedigt. Ook maakt een eigen rouwcentrum het makkelijker om rouwdiensten op maat te maken, van de aankleding tot de muzikale omlijsting en de verzorging van de gasten.

Na afloop van de rouwdienst, die wij deels of volledig voor u kunnen opzetten en coördineren, wordt de kist met de overledene naar de begraafplaats van uw keuze gebracht. Dit zijn de afstanden van ons rouwcentrum naar de verschillende begraafplaatsen in de regio:

  • Begraafplaats Puttershoek: 1 km
  • Begraafplaats ‘s-Gravendeel: 4 km
  • Begraafplaats Mijnsheerenland: 9 km
  • Begraafplaats Dordrecht: 12 km
  • Begraafplaats Zwijndrecht: 16 km
  • Begraafplaats Munnikensteeg: 16 km
  • Begraafplaats Heerjansdam: 18 km

Op een rustig tempo begeleidt onze begrafenisauto de rouwstoet naar de gekozen begraafplaats, waar de teraardebestelling plaatsvindt. Ook hierbij heeft u vele opties; zo kunt u meehelpen de kist te dragen, hem –indien gewenst– in het graf laten zakken, en eventueel bepaalde items mee laten begraven (bijvoorbeeld bloemen). Ook bij het graf kunnen we een ceremonie organiseren.

 

 

 

Eigen rouwcentrum

Bij een uitvaart hoort een rouwcentrum. Daar wordt de overledene opgebaard, daar vindt de rouwdienst plaats en daar kan ook een koffietafel of rouwmaaltijd worden geserveerd. Veel uitvaartondernemers werken met externe rouwcentra, maar Begrafenisonderneming M. van Hees beschikt over een eigen rouwcentrum.

Dit rouwcentrum bevindt zich in het voormalige gemeentehuis van Puttershoek (dat nu tot de gemeente Binnenmaas behoort). De intieme sfeer in dit historische gebouw maakt het tot een geschikte plek om overledenen te herdenken.

 

 

Vraag vrijblijvend onze brochure aan.