Persoonlijke begeleiding

Als iemand in uw naaste omgeving overlijdt betekent dit een groot verlies. Als u een sterfgeval in de familie meegemaakt hebt, weet u hoe emotioneel de eerste dagen kunnen zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt u met veel geregel te maken.

De persoonlijke begeleiding van een betrokken uitvaartondernemer is daar een welkome hulp bij. Begrafenisonderneming M. van Hees vindt dat een prettige samenwerking aan de basis dient te staan tijdens zo’n roerige periode. Wij bieden een luisterend oor en de persoonlijke aandacht die het verschil maakt. Want u zult met veel vragen zitten:

  • Aan wie dienen wij het overlijden te melden?
  • Kan de overledene thuis opgebaard liggen?
  • Wie dient de kosten van de uitvaart te dragen?
  • Wanneer en waar kunnen we de overledene begraven?
  • Hoe organiseren we de rouwstoet?
  • Welke mogelijkheden zijn er voor de rouwdienst?
  • Welke soorten grafstenen zijn er?

Klantvriendelijkheid boven alles

In zo’n moeilijke tijd helpen wij u bovenstaande en andere vragen te beantwoorden. Met meer dan 35 jaar ervaring als begrafenisverzorgers, kennen wij alle plichten en mogelijkheden. In ons netwerk van contacten zitten alle gemeentehuizen, begraafplaatsen, aula’s, organisten, steenhouwers enz. in de Hoeksche Waard.

Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen. Al dient een begrafenis in relatief korte tijd geregeld te worden, het is prettig als u de belangrijke beslissingen niet allemaal op hetzelfde moment dient te maken. Daarom verdelen wij die over meerdere dagen. Als deze aanpak u aanspreekt, nodigen wij u uit om contact op te nemen.

 

 

24/7 te ontbieden

Soms is het overlijden onverwacht. Het is daarbij zaak om zo spoedig mogelijk een begrafenis verzorger te contacteren. Begrafenisonderneming M. van Hees is daarom 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Dus ook op zon- en feestdagen. Ons telefoonnummer is 078 – 67 62 273.

Ook minder urgente vragen kunt u dat nummer bellen, maar contact opnemen via dit formulier is ook mogelijk. Bijvoorbeeld als u met ons uw wensen en de mogelijkheden voor uw eigen uitvaart wilt bespreken. Volgens dezelfde filosofie van goed contact en persoonlijke aandacht komen wij dan graag bij u langs om al uw vragen te beantwoorden. Vervolgens kunt u ervoor kiezen een wensenboekje in te vullen, waarmee u uw laatste wensen kenbaar maakt aan de nabestaanden.

Vraag vrijblijvend onze bronchure aan.