Wat te doen bij overlijden

Bij een overlijden thuis dient u als eerste de huisarts in kennis te stellen. Hij/zij moet eerst de dood daadwerkelijk constateren. Dan zal de arts de overlijdensverklaringen tekenen en die bij u achterlaten.

Daarna kunt u begrafenisverzorger van uw keuze inschakelen.

(ons telefoonnummer is 078-6762273)

De begrafenisverzorger zal met u verdere actie ondernemen zoals: de laatste verzorging, welke kleding, waar opbaren, waar en wanneer wilt u de begrafenis regelen.

Wanneer het overlijden in het ziekenhuis heeft plaatsgevonden dan adviseren wij u eerst naar huis te gaan en thuis de begrafenisverzorger te bellen. Hij zal dan in overleg met het ziekenhuis afspreken wanneer de overledene kan worden overgebracht. Daar zijn in de meeste ziekenhuizen vaste tijden voor.

Wanneer het overlijden in de nacht heeft plaats gevonden kunt u begrafenisonderneming M. van Hees gewoon bellen, we staan 24 uur per dag voor u klaar en we komen dan gelijk naar u toe om alles met u te bespreken.

Niets is zo persoonlijk als een uitvaart. Voor de nabestaanden is het dan ook belangrijk dat hier ruimschoots de tijd voor wordt gegeven.

Bij ons heeft u dan ook te maken met één persoon die van het begin tot het eind alles met u bespreekt en regelt.

Brochure aanvragen

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Vraag dan onze brochure aan.

Met spoed bel ons.