Nazorg

Begrafenisonderneming M. van Hees begeleidt u tijdens het gehele proces voorafgaand aan de begrafenis. Indien van toepassing begon dat toen de overledene nog leefde, en bij ons zijn of haar wensen kenbaar maakte. Zo niet, dan informeren wij de nabestaanden uitgebreid over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis.

Ook ná de rouwdienst en de begrafenis zijn wij u van dienst. De persoonlijke nazorg die wij bieden, rondt de begrafenis helemaal voor de nabestaanden af.

 

 

Gedenkstenen plaatsen

Eén van de meest bekende vormen van nazorg na een begrafenis is het plaatsen van grafmonumenten. In de dagen na het overlijden en tot de begrafenis moeten er vele zaken worden geregeld, daarom stellen we het kiezen van een grafmonument uit tot enkele weken daarna. U kunt dan een weloverwogen beslissing nemen. Als u een keuze hebt gemaakt ontvangt u eerst een offerte. Als deze wordt goed gekeurd zal de order in behandeling worden genomen. Meestal wordt de gedenksteen binnen 6 tot 8 weken geplaatst.

Wij houden dit voor u in de gaten en zullen u informeren wanneer de gedenksteen is geplaatst. Voor dat we dit doen controleren we of alles conform de orderbevestiging is uitgevoerd.

 

 

Dankbetuiging versturen

Tussen de 4 en 6 weken na het overlijden wordt er vaak nagedacht over het versturen van een dankbetuiging of het plaatsen van een dankbetuiging-advertentie. Hiermee bedankt u de gasten voor hun aanwezigheid bij de begrafenis. Het dankbetuiging-kaartje is meestal passend bij de rouwcirculaire. Tegen die tijd sturen we u voorbeelden van dankbetuiging-teksten.

 

 

Persoonlijke nazorg

Rondom een begrafenis dient veel te worden geregeld. Daar zijn wij voor; om te ontzorgen. Dus ook ná de begrafenis bieden wij een luisterend oor en kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Deze persoonlijke nazorg is één van onze onderscheidende krachten.

 

 

Vraag vrijblijvend onze brochure aan.