Begrafenisondernemer

Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer in de Hoeksche Waard, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Begrafenisonderneming M. van Hees is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in het verzorgen van persoonlijke en respectvolle begrafenissen.

Een persoonlijke, klantvriendelijke benadering kenmerkt ons. Dat begint al bij het allereerste contact; wij bieden een luisterend oor, leggen u in heldere taal uit welke mogelijkheden er zijn, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken.

Ook als er geen laatste wensen zijn vastgelegd kunnen we u raad geven en begeleiden om de juiste keuzes te maken. Aan de hand hiervan kunnen we adequate voorbereidingen treffen. Wilt u uw wensen vastleggen, dan kunt u ons bereiken op tel. 078–6762273.

 

Begrafenis: kosten

Eén van de belangrijkste vragen is: Wat kost een begrafenis?

Voordat we deze vraag nauwkeurig kunnen beantwoorden, gaan we graag in gesprek over de wensen. Een aantal zaken zijn bepalend voor de kosten. Enkele voorbeelden: keuze van de kist, wilt u een algemeen graf of een koopgraf, adverteren in weekblad of in een landelijk dagblad, komen er 25 gasten of zijn het er 150 of meer, wilt u een uitgebreide koffietafel of een gewoon koekje, wilt u een “gewone” staatsieauto of een paardenkoets. Ook de kosten van een grafmonument kunnen sterk uiteen lopen.

Bent u benieuwd naar de precieze prijs van een begrafenis en is uw vraag niet urgent, dan nodigen wij u uit om een offerte aan te vragen. Geheel vrijblijvend sturen wij u dan een overzichtelijke kostenschatting.

 

 

‘Zorgeloos’ begrafenis regelen

Bij het overlijden van een dierbaar persoon, overheerst het verdriet. Het feit dat er juist op dat moment zoveel te regelen valt, is een goede reden om voor de hulp van een goede begrafenisondernemer te kiezen. Die u ontzorgt en u wijst op zaken die u zelf wellicht over het hoofd ziet.

Bij begrafenisonderneming M. van Hees bent u hiervoor bij het juiste adres, we behartigen uw zaken met respect en op een zeer betrokken wijze. U heeft van het begin tot het eind te maken met één contactpersoon, zodat de communicatie vlot verloopt.

Meer weten? Bel ons op tel. 078 – 67 62 273 om uw wensen te bespreken.

 

 

 

Vraag vrijblijvend onze brochure aan.